• Prvi po številu namestitev
  • Najboljši v izobraževanju
  • Številka ena po funkcijah
  • Najboljši v podpori za industrijo
  • Najlažji za uporabo
  • Močno podprte visoko hitrostne obdelave (HST)
  • Številka ena pri kreiranju orodij v programu

Številka ena po prodaji CAM programske opreme na svetu

Mastercam je vodilni CAD/CAM izdelek, ki temelji na operacijskem sistemu Windows. Število prodanih licenc je dvakrat večje od prodaje največjega konkurenta. Vaša investicija v Mastercam je varna, saj za to skrbi ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z razvojem programske opreme že več kot 30 let. Na tisoče delavcev vsako leto preizkuša in ocenjuje desetine CAM programov in obstaja razlog, zakaj mnogi na koncu izberejo številko ena v CAD/CAM tehnologiji – Mastercam.

Številka ena v šolah in na fakultetah

Mastercam kot programsko orodje prevladuje na večini svetovnih izobraževalnih ustanov. To zagotavlja, da boste imeli vedno možnost lokalnega usposabljanja in obenem jamči za zadostno število razvijalcev/tehnologov, ki bodo izučeni za uporabo Mastercam-a.

Številka ena po številu funkcij

Mastercam ponuja zelo veliko različnih funkcij za določeno vsoto denarja kot ostali konkurenčni programi. Razvojna ekipa inženirjev v svoji zgradbi v Tollandu (Connecticut, ZDA) nenehno razvija, izboljšuje in posodablja našo družino izdelkov. Mastercam bo vedno izpolnil vaše želje in potrebe, saj omogoča vse od osnovnega 2D rezkanja in obdelave lesa do več osnih simultanih obdelav. Mastercam bo vedno zadovoljil vaše zahteve neglede na to, v katero smer strojnih obdelav se boste usmerili.

Številka ena v enostavnosti uporabe

Mastercam ponuja enostavnost uporabe s standardnim vmesnikom Windows, intuitivnimi skupinami ikon, okrajšav in meni, ki je zelo enostaven za uporabo za začetnike. Ko osvojite določeno raven znanja, lahko tudi prilagodite Mastercam in tako še dodatno dvignete produktivnost. Mastercam ponuja samodejno zaznavanje in lastnosti modela (FBM) in s samo nekaj kliki popolnoma samodejno ustvari enostavne programe. Mastercam ima dobro razvito pomoči (Help), ki vam je na voljo v vsakem trenutku. En klik na vprašanje vam odpre pomoč, ki vam lahko razjasni delovanje vsake funkcije.

Številka ena v podpori v industriji

A-cam inženiring d.o.o. s partnerji zagotavlja najboljšo podporo v CNC industriji. Imamo odlično strokovno usposobljeno podporno osebje, ki vam bo pomagal poenostaviti in dodobra izkoristiti uporabo programske opreme. To je ena izmed naših glavnih prednosti, saj tega večina naših konkurentov ne more ponuditi.

Podpora se nam zdi ključnega pomena pri odločanju za naložbo v CAM sistem. Naša ekipa vam lahko izdela prilagojen postprocesor za vse vaše naprave. Na podlagi bogatih izkušenj svetuje o različnih aplikacijah in tudi nudi podporo, če pa se vam pojavi problem, vam ga pomagamo rešiti.

Številka ena v obdelavi za visoke hitrosti (HST)

Mastercam Mill 3D vsebuje 10 novih HST strategij učinkovitosti obdelave. Prednosti novih HST strategij se kažejo v boljši kakovosti površinskih finih obdelav, večjih pomikov (krajši čas obdelave), mehkejših vhodih in izhodih iz materiala in v daljši življenjski dobi orodij. Vse te strategije temeljijo na principu enakomerno obrabljati orodja za obdelavo. Orodja so obremenjena s konstantno obremenitvijo. Te principe obdelav se lahko uporablja v najenostavnejši 2D obdelavi, kot tudi pri kompleksnejši 3D obdelavi. Rezultat je boljša kakovost kosa, višja produktivnost, daljša obstojnost orodja in povečanje vašega zaslužka.

Številka ena kot izbira proizvajalcev obdelovalnih strojev

Mastercam je uradno potrjen kot številka ena s strani proizvajalcev strojev. Po večini ga tudi sami uporabljajo v svojih proizvodnjah. Prav oni so pravi pokazatelj kaj mora ponuditi dober CAM izdelek. Vsi našteti proizvajalci so Mastercam uradno potrdili: Haas, Mazak, Mori Seiki, KGK, Yasda, Toyoda, Ameri-Seiki, Doosan Infracore, Okuma, Fadal, Niigata, Hwacheon, Thermwood, Makino, Kitamura, DMG, Centroid, Milltronics, Hardinge, Onsrud, Mitsubishi, Amada-Wasino, Multicam, Progressive Machinery, Hermle, Matsuura, ZPS Usa, Edgetek Machine, Hardinge, Kubotek, OMAX Corp., Star CNC, Hurco, Monarch, Akira-Seiki, Enshu, Mikron, Minitech, Agie USA, Charmilles, Techno, Datron, ONA EDM, Morris Midwest, Fuji, Sodick, Staubli, Hitachi EDM, Holz-Her, Komo Machine in še mnogi manj poznani.

Številka ena po številu dodatnih modulov zunanjih partnerjev

Mastercam ima največjo skupnost zunanjih sodelavcev, katere rešitve lahko izpolnjujejo vse vaše potrebe glede dodatnih funkciji, ki jih osnovna oprema ne ponuja. Če naštejemo le nekatere izmed njih, ki so najbolj znani in brez katerih danes delo skorajda ni več mogoče: Cimco Integration, Moldplus, ProDrill, Robotmaster, Verisurf, Cam Instructor, Streaming Teacher, Tips for Manufacturing.