MASTERCAM ART

Mastercam z dodatkom Mastercam Art prinaša svojo moč in izkušnjo tudi v umetniško reliefno rezkanje. Programska oprema vam omogoča, da oživite svoje 2D skice, izrezke, fotografije in datoteke CAD, tako da jih ustvarite na zaslonu in izrežete s preprostimi in specializiranimi orodnimi potmi. Ustvarjanje osnovne 2D umetnosti do prefinjene 3D skulpture je z Mastercam Art hitro in enostavno. Je vrhunsko orodje za dodajanje dodatnega izklesanega pridiha vašemu delu. Ustvarite svoje lastne in lepo oblikovane dizajne z Mastercam Art.

Hitro in enostavno

Preprost postopek vas popelje od ploske slike do lepo oblikovanega dela, ki pride s stroja točno tako, kot si želite –  ni vam treba biti strokovnjak za površinsko modeliranje, da dobite odlične rezultate. Art ima odlična orodja za vizualizacijo in funkcije takojšnjega urejanja za prehod od umetnosti do dela v enem programskem paketu. Posebej uporaben je za dizajne po meri in zapletene dele s podrobnostmi za čudovito obdelane rezultate.

MASTERCAM ART

Ta modul je mogoče nadgraditi na obstoječo licenco Mastercam Mill in Mastercam Router. Omenjeni modul predstavlja pomembno olajšavo pri obdelavi reliefnih površin na vašem modelu. S tem vtičnikom lahko prevedete svojo umetniško vizijo v dejanski videz modela na vaših obdelovalnih strojih.

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!