Cimco DNC-Max

Ker je Cimco Editor že zdavnaj postal najbolj priljubljena izbira CNC programerjev na svetu, se je potreba po povezavi računalnika s strojem oz. s krmilno enoto razširila. Cimco Editor je lahko komuniciral neposredno s strojem, vendar so strokovnjaki pri Cimco Integration šli še korak dlje.

Program lahko komunicira preko standardne RS-232 komunikacije, ter posebnih protokolov kot je npr. Heidenhain FE in LSV2, Agie LSV2, Deckel LSV2, Mazak Mazatrol, Okuma DNC-B, Fagor, Fanuc FAPT…

Napredne zmožnosti DNC-MAX

Oddaljeni zaslon

CIMCO DNC – MAX zaradi svoje strukture omogoča centralizacijo podatkov na strežniškem računalniku in nadzor prek mobilnega telefona ali tablice.

Cimco DNC-Max

Cimco DNC-Max je programska oprema, ki bo v omrežje povezala vašo celotno delavnico, ne glede na to, ali obstajajo starejši stroji, ki nimajo sodobnih komunikacijskih možnosti (RS-232). Programska oprema DNC-Max je nameščena na strežniku, komunikacija s stroji pa običajno poteka preko standardnega računalniškega omrežja, kjer se v samem stroju s posebnimi pretvorniki pretvori v serijsko komunikacijo RS-232. Komunikacija poteka v obe smeri, tako da so vaši programi vedno na varnem mestu na strežniku. 

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!