Navodila in prenosi

Prenos Mastercam 2024

S klikom na povezavo si lahko prenesete instalacijsko datoteko Mastercam 2024 ki že vključuje update 2 znotraj instalacije (update 2 se instalira avtomatsko).

Navodila za namestitev Mastercam

Na povezavi si lahko naložite navodila v .PDF obliki ali pogledate kratek video, ki vam po korakih prikaže kako namestiti Mastercam programsko opremo na vaš računalnik. 

Navodila za migracijo iz verzije 2023 -> 2024

Na povezavi si lahko naložite navodila v .PDF obliki, ki vam po korakih prikažejo kako prenesti vse nastavitve iz starejše verzije Mastercama v novejšo. Migracijo lahko izvedete iz predhodnjih 3 verzij Mastercama. Primer: Prenos nastavitev v Mastercam 2024 lahko prenesete iz verzij 2021, 2022 in 2023. Za prenos iz starejše verzije nas pokličite.

Navodila za namestitev Demo/HLE verzije

Spodaj je “povezava” za prenos brošure .pdf za namestitev različice Mastercam 2023 DEMO/HLE. S pomočjo teh navodil lahko sami namestite novo verzijo Mastercama, po registraciji pa prejmete kodo za zagon DEMO/HLE različice programa. Če boste ob aktivaciji potrebovali pomoč, smo vam vedno na voljo.

Starejši prenosi in navodila

Prenos Mastercam 2023 + updates

S klikom na povezavo si lahko prenesete instalacijsko datoteko Mastercam 2023, ki že vključuje update 1 znotraj instalacije (update 1 se instalira avtomatsko). Poleg tega pa si lahko prenesete še update 2, update 3, update 4 in ga namestite po opravljeni instalacije verzije 2023.

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!