MULTIAXIS

Ta modul omogoča večjo produktivnost z uporabo hkratne 4-osne in 5-osne obdelave ter vključuje številne strategije, ki so dodatno specializirane in optimizirane za večosno obdelavo.

Večosne strategije so pogosto zelo uporabne za 3-osno obdelavo, vendar je njihova polna funkcionalnost na voljo, ko se uporabijo za 4- in 5-osne obdelovalne centre. Te strategije poleg nadzora klasičnih parametrov ponujajo dodatno razširitev nadzora nad operacijami kot so: nadzor kotnega nagiba, način premikanja orodja in zaznavanje neželenih kolizij med strojnimi elementi.

Mastercam multiaxis

Večosna obdelava pokriva široko paleto aplikacij, vendar predvsem podpira natančno obdelavo kompleksnih komponent poljubne oblike. Uporabite vnaprej določene strategije za učinkovito grobo in natančno končno obdelavo modelov z več površinami, kar zagotavlja gladke prehode med površinami. Obdeluje izjemno zapletene modele na skoraj vseh vrstah obdelovalnih strojev s popolnim nadzorom osi orodja, smeri rezanja in kontaktne točke orodja.

Inteligentna optimizacija podajalne hitrosti

Letalska industrija
Orodjarstvo
Avto industrija
Izobraževanje
Letalska industrija

MASTERCAM MULTIAXIS

Z Mastercamom imate popoln nadzor nad tremi ključnimi elementi večosnega obdelovanja: vzorcem reza, nadzorom osi orodja in izogibanjem trčenju.

 

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!