MASTERCAM ROUTER

Mastercam Router omogoča hitro in enostavno NC programiranje za vaše lesno-obdelovalne stroje. Program se osredotoča na hitrost in učinkovitost, da s tem lahko zadovolji vaše potrebe. Uporaba programa je zelo enostavna, ponuja tudi avtomatizacijo orodij, shranjevanje operacij, ki se vam večkrat ponovijo in še mnogo drugih možnosti, ki vam čas priprave in obdelave skrajšajo na minimum. Programsko okolje Mastercam Router pokriva zelo širok spekter obdelav. Od osnovnih 2D obdelav, naprednega 3D routinga do multiaxis rezanja. Ponuja pa tudi zelo širok spekter preverjanja izdelkov.

Mastercam Mill 2D ponuja high speed obdelave ter tudi najnaprednejše tehnologije inteligentnega odvzemanja materiala (Dynamic Mill), katere s spremljanjem konstantne obremenitve orodja znatno izboljšajo obstojnost orodij ter hkrati skrajšajo čas obdelave. Dynamic obdelave avtomatsko razpoznavajo trenutni obseg preostalega materiala, zato orodje nikdar ne zareže v material več, kot smo nastavili v operaciji. Dynamic obdelave omogočajo izjemne prihranke pri obrabi orodij (tudi več kot 30%) ter času obdelav.

MASTERCAM ROUTER ENTRY

Zanesljiva rešitev za osnovno 2,5D obdelavo, ki lahko opravi delo osnovnega  2D rezkanja. Poleg orodnih poti ta modul vsebuje vse dodatne funkcije, ki omogočajo pripravo CAD geometrije za CAM obdelavo. Na ta način ima uporabnik na voljo zmogljive funkcije in orodja za hitro in kakovostno obdelavo. Za čim boljšo optimizacijo obdelave je mogoče simulirati pot orodja in predvideti neželene trke.

MASTERCAM ROUTER

Ta modul uporabnikom omogoča obdelavo 2.5D in uporabo dodatnih naprednih funkcij in orodnih poti, ki še bolj pospešijo proizvodnjo končnih izdelkov. Dodatne inteligentne optimizacije poti orodja, kot je tehnologija Dynamic Motion, omogočajo znatno zmanjšanje časa obdelave in izboljšajo vzdržljivost orodja. Tehnologija Dynamic Motion je nova, popolnoma inovativna tehnologija, ki definira takšne poti orodij, da je obremenitev orodja vedno kontinuirana. Na ta način je mogoče prihraniti orodje in podaljšati življenjsko dobo orodja. Ta paket poleg tehnologije Dynamic Motion vključuje številne druge module, kot so pozicioniranje 3+2, možnost uporabe agregatnih glav in  vogalne glave s poljubno nastavitvijo kota.

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!