Zakaj Vzdrževanje

Kot profesionalni uporabnik programa Mastercam dobro veste, da je Mastercam eden od integralnih delov vaše proizvodnje. Tako kot tudi ostale elemente v procesu proizvodnje je tudi programsko opremo potrebno vzdrževati in posodabljati, saj le ta “živi” element proizvodnje, ki se vsako leto izboljšuje in spreminja. V Mastercamovi tridesetletni zgodovini je izšlo precejšnje število verzij in nadgradenj. Če primerjamo trenutno verzijo programa z nekaj let staro verzijo, je opazna ogromna razlika. Samo če sistem redno vzdržujete in uporabljate najnovejšo različico programa, lahko s tem ostanete v koraku s časom in hkrati korak pred konkurenco. Danes je pri CNC programiranju obdelav pomembna vsaka privarčevana sekunda, če pa hkrati s skrajšanjem obdelovalnega časa za nekaj odstotkov izboljšamo tudi obstojnost orodja, bo vaš izdelek na koncu cenejši, vaše podjetje pa konkurenčnejše.

Nove verzije programa

Vse naše stranke, ki so udeležene v programu Mastercam Maintenance, imajo možnost popolnoma brezplačnih nadgradenj Mastercama v najnovejšo verzijo. Nadgradnjo glavnih verzij vam na vašo željo brezplačno izvede osebje podjetja A-cam d.o.o. Vmesne verzije pa se samodejno prenesejo z interneta in tudi samodejno instalirajo. Mastercam Maintenance vam omogoča, da lahko lažje vnaprej načrtujete stroške posodobitev. Ob tem vam je nova programska oprema na voljo takoj, ko pride na tržišče.

Podpora

Vse naše stranke na rednem vzdrževanju imajo polnoma brezplačno podporo po telefonu, elektronski pošti in preko oddaljene pomoči s programom Teamviewer ali anydesk vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 uro.

Dodatki | C-hooks

Mastercam Dodatki oz. C-hooks so specializirana orodja  vgrajena v Mastercam, s katerimi lahko izvajamo specifične operacije, ki niso na voljo v standardnem Mastercamu (znana tudi kot C-Hooks). Na voljo so samo strankam z aktivnim vzdrževanjem.

Postprocesorji

Vse naše stranke na rednem vzdrževanju imajo možnost popolnoma brezplačnih nadgradenj vseh postprocesorjev na novo verzijo! Pri postprocesorjih velja pravilo, da ga kupite le enkrat, nato pa so ob vzdrževanju vse nadaljnje nadgradnje za podporo novejših verzij brezplačne.

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!