Ostali produkti

Poleg Mastercamovih produktov vam pri nas nudimo še ostale produkte s katerimi boste lahko izboljšali in oplemenitili vašo proizvodnjo. Vsi produkti so kompatibilni z Mastercamom in ga še dodatno izpopolnjujejo. 

CIMCO edit

Vaše iskanje najboljšega urejevalnika NC programov je končano. Cimco Edit ima hitrost, lastnosti in zanesljivost, ki jih NC programerji in tudi operaterji na strojih zahtevajo. Povrhu tega pa Cimco Edit obdela tudi največje datoteke 2 do 5 krat hitreje kot drugi urejevalniki.

CIMCO DNC-Max

Cimco Integration je v zadnjih dveh desetletjih razvijal vrhunske DNC rešitve. DNC-MAX je popolna rešitev za vaše zahteve glede shranjevanja, prenašanja in popravljanja NC programov.

CIMCO MDC-Max

Cimco MDC-MAX je sistem za spremljanje podatkov o proizvodnji v realnem času, ki omogoča trenutno izdelavo poročil in grafov o delovanju strojev in njihovi produktivnosti. Zbiranje podatkov se lahko izvede brez velikih preureditev v proizvodnji z uporabo wireless tehnologij.

Robotmaster

Robotmaster je sodobna rešitev za offline programiranje vseh znamk robotov. Če želite najboljše za svojega robota, je to zagotovo Robotmaster, saj je vsa konkurenca daleč zadaj. Proizvajalec tega programa v Kanadi je zaradi potrebe po programiranju velikih količin rezkalnih robotov začel razvijati nekaj povsem novega.

MOLDPLUS electrode

Moldplus je družina izjemno močnih softverskih orodij, posebej prirejenih za uporabo v orodjarstvu. To je orodje za konstrukcijo in izdelavo orodij in utopov na najhitrejši možen način z visoko kvaliteto in še višjim profitom!

VERICUT

Veicut je danes zelo poznan za kompleksne simulacije obdelav. Izvaja se neodvisno od CAM programa na osnovi NC programa. Taka metoda simulacije je veliko varnejša kot jih imajo CAM programi. 

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!