Mastercam Izobraževanje

V podjetju vam nudimo izobraževanje, s katerim lahko zelo hitro izpopolnite svoje znanje Mastercama ter tehnologije CNC programiranja. Izvajamo dve vrsti tečajev in sicer individualni tečaj ter skupinski tečaj, ki ima termin izvajanja določen vnaprej. Spodaj lahko izbirate med 4 najpogostejšimi tečaji, ki jih izvajamo v učilnici. Poleg teh 4 tečajev, pa se vam lahko prilagodimo in izpeljemo poljubni individualni tečaj glede na vaše potrebe in želje.

Osnovni tečaj 2D rezkanja

Osnovni 2D tečaj rezkanja vas nauči uporabe osnovnih funkcij risanja wireframe žične geometrije in osnovnih 2D rezkalnih operacij za 3 osno in 3+2 osno programiranje.

Osnovni tečaj 3D rezkanja

Tečaj 3D rezkanja vam razširi znanje 2D in 3D programiranja. Poudarek je na grobem in finem 3D odvzemanju materiala na kompleksnih obdelovancih.

Osnovni tečaj struženja

Osnovni tečaj struženja vas nauči uporabe osnovnih funkcij risanja wireframe žične geometrije in osnovnih stružnih operacij ter operacij z uporabo C in Y gnanih orodij.

4 in 5 osni simultani tečaj

Simultani večosni tečaj je primeren za vse, ki imate 5 ali 4 osni rezkalni stroj. Poudarek je na grobih in finih simultanih operacijah ter 5 osnemu vrtanju.

Skupinski tečaji

Obstoječim in potencialnim uporabnikom programa Mastercam nudimo skupinsko izobraževanje v obliki seminarja.

Datumi posameznih seminarjev so določeni vnaprej. Če termin še ni razpisan, se lahko kljub temu prijavite, saj seminarje organiziramo glede na povpraševanje. Če imate kakšne dodatne želje, nam seveda lahko tudi pišete preko E-maila: info@acam.si.

Vsak uporabnik tekom tečaja dobi skripto z nalogami, po opravljenem izobraževanju pa prejme uradno potrdilo.

Dolžina posameznega tečaja je odvisna od zahtevnosti, praviloma pa so seminarji večdnevni. En dan šolanja vsebuje 7 ur (od 8.00 – 15.00).

Velikost skupine je od 3-6 udeležencev. Če so za posamezni termin prijavljeni manj kot trije udeleženci si pridržujemo pravico do spremembe datuma termina na kasnejši rok do zapolnitve skupine.

Individualno izobraževanje

Ta način izobraževanja je v prvi vrsti namenjen podjetjem, saj izobraževanje temelji na izdelkih, katere izdelujete sami. S tem vam omogočimo lažje razumevanju uporabnosti Mastercamovih operacij na vaših primerih. Termin izvedbe je dogovorjen v skladu z vašimi željami.

Možnost pa imate izbire kraja izobraževanja:

  • pri vas v podjetju, kjer se lahko bolj posvetimo vašim problemom, s katerimi se dejansko srečujete vsak dan,
  • pri nas na sedežu naše firme, kar pa nam omogoča bolj poglobljeno delo, saj nas ne moti delovni proces v vašem podjetju in se lahko v popolnosti posvetimo le izobraževanju.

Pridružite se nam

Oblikujmo prihodnost strojne obdelave skupaj!